exine Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

969696-7935 är organisationsnummer för bolaget exine Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som exine Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Alingsås som är den kommunen som exine Kommanditbolag finns i.

exine Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2003-10-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för exine Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-23.

exine Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Alingsås som också är .

Firmatecknare för exine Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med exine Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3555735 eller genom brev på följande adress:
Tomasgårdsv. 7, 441 39, Alingsås

Konsultuppdrag och försäljning av hjul och tillbehör till handikapp-branschen, försäljning av maskiner för prototypframställlning av plastmaterial samt silikon och plast för användning i dessa maskiner, försäljning och utveckling av elektronik- och dataprodukter inom ovanstående branscher.

Det finns olika personer som har en koppling med exine Kommanditbolag och det är Apoy, Daniel Sonny som är född 1977 och har titeln Komplementär, Apoy, Sonny Hilding som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare,