Mechpro Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Mechpro Kommanditbolag är ett bolag som finns i Alingsås. I Mechpro Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Bo Ulf Robert som är född 1961 och har titeln Komplementär, Jonsson, Jeanette Marie som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mechpro Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mechpro Kommanditbolag på telefon 0322-665290.

Mekanisk bearbetning samt därmed förenlig verksamhet. Ljud och ljusproduktioner, uthyrning, försäljning av ljud och ljusutrustning för scen och evenemang.

Idag är Mechpro Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Mechpro Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Alingsås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mechpro Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-20 och Mechpro Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mechpro Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Mechpro Kommanditbolag har 969663-6639 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.