Vod Records i Alingsås Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Vod Records i Alingsås Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Alingsås som är den kommunen där Vod Records i Alingsås Handelsbolag finns. I Alingsås så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Vod Records i Alingsås Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Vod Records i Alingsås Handelsbolag har haft sedan 1997-01-01. Vod Records i Alingsås Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Vod Records i Alingsås Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kolav. 2, 441 55, Alingsås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0322-634640.

Alingsås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Vod Records i Alingsås Handelsbolag har idag 969635-3235 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Vod Records i Alingsås Handelsbolag

Musikproduktion samt försäljning och konsultation inom teko samt försäljning av kläder.

I Vod Records i Alingsås Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gar Con Kommanditbolag som är född och har titeln Bolagsman, Hasselhuhn, Hans Christian som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .