Kommanditbolaget Färgenvik

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolaget Färgenvik hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Alingsås som är den kommunen där Kommanditbolaget Färgenvik finns. I Alingsås så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kommanditbolaget Färgenvik tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har ej F-skatt. Kommanditbolaget Färgenvik har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kommanditbolaget Färgenvik så kan ni göra det genom att skicka er post till KRANGATAN 23, 441 38, Alingsås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0322-18435.

Alingsås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Kommanditbolaget Färgenvik har idag 916894-7423 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Kommanditbolaget Färgenvik

Byggnadsarbeten samt fastighetsförvaltning.

I Kommanditbolaget Färgenvik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ivarsson, Mats Ivar Tryggve som är född 1947 och har titeln Komplementär, Wennberg, Anna Majlis som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare, .