Westerberg och Björk Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Westerberg och Björk Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Alingsås. Det är nämligen den kommunen som Westerberg och Björk Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Westerberg och Björk Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Westerberg och Björk Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1983-10-05. Men sedan 1984-01-01 så har Westerberg och Björk Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rydv. 32, 441 96, Alingsås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Westerberg och Björk Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Alingsås arbetar för att verksamheter som Westerberg och Björk Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Westerberg och Björk Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Utveckling och tillverkning av elektronisk mätutrustning.

Firmatecknare för Westerberg och Björk Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Westerberg och Björk Handelsbolag och det är följande personer, Björk, Annie Birgitta som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Björk, Gösta Axel Lennart som är född 1950 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Westerberg och Björk Handelsbolag är 916568-7832.