JGA Consulting

Västra Götalands län

Information

850727-XXXX är organisationsnummer för bolaget JGA Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JGA Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Alingsås som är den kommunen som JGA Consulting finns i.

JGA Consulting har varit registrerat sedan 2006-05-18 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för JGA Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

JGA Consulting är och det finns flera bolag i Alingsås som också är .

Firmatecknare för JGA Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med JGA Consulting så kan ni göra det på telefon genom 011-168131 eller genom brev på följande adress:

Konsultuppdrag inom finans, marknadsföring, affärsstrategi samt reklam. Försäljning av branschrelaterade produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med JGA Consulting och det är Andreasson, Johan Gustav som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma,