Johdac Consulting

Västra Götalands län

Information

I Alingsås finns det ett Enskild firma som heter Johdac Consulting. Det finns flera företag som liknar Johdac Consulting i Västra Götalands län. Alingsås är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Johdac Consulting är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-01-24 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2008-02-13 så har Johdac Consulting varit registrerat och sedan 2008-01-24 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Johdac Consulting och det finns fler företag som är det i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med Johdac Consulting så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Johdac Consulting så kan ni göra det på .

Företaget är främst specialiserat på ingenjörskonst såsom konstruktion och utveckling. Även en del IT- och datajobb förekommer, både konsult samt på sikt försäljning av IT- och datahårdvara. Kommer även erbjuda strukturering och organiseringstjänster. På sikt är även tanken att smått etablera konsultation med hjälp av konstruktionskunskapen inom firman i biltuningsbranschen. Här även en del försäljning av biltuningsartiklar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Davidsson, Nils Johan Christian som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Johdac Consulting har 820622-XXXX som sitt organisationsnummer.