Hus till Hus i Väst Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Hus till Hus i Väst Ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Alingsås här finns det många olika Ekonomisk förening. Hus till Hus i Väst Ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Alingsås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Hus till Hus i Väst Ekonomisk förening är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 769602-0911.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0322-672144 alternativt besöka eller skicka post till Hus till Hus i Väst Ekonomisk förening på följande adress Nolby Gård, 441 38, Alingsås.

Hus till Hus i Väst Ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Hus till Hus i Väst Ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen skall verka för att medlemmarnas ekonomiska intressen gynnas genom att: - hus till hus i väst, genom sina medlemmars marknadsföring (gentemot konsul tföretag, byggfirmor och kommuner i regionen) etableras som marknadsplats för recirkulerat byggmaterial och genererar ett ekonomiskt överskogg genom provisioner på försäljning och direkt handel: - medlemmarna verkar för god (uthållig) byggnadskultur och för att de kulturhistoriska aspekterna stöds vid stadsförnyelse, nybyggnad och renoveringar och inom föreningen förmedlar konsultuppdrag som ryms inom ovan nämnda syften.