Frisör Hos Linda

Västra Götalands län

Information

Frisör Hos Linda hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Alingsås som är den kommunen där Frisör Hos Linda finns. I Alingsås så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Frisör Hos Linda tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Frisör Hos Linda har haft sedan 1999-01-01. Frisör Hos Linda har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Frisör Hos Linda så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0322-634143.

Alingsås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Frisör Hos Linda har idag 720830-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Frisör Hos Linda

Dam och herrfrisering samt försäljning av hårvårdsprodukter.

I Frisör Hos Linda så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindgren, Linda Johanna som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .