HT Diamantverktyg

Västra Götalands län

Information

HT Diamantverktyg hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Alingsås som är den kommunen där HT Diamantverktyg finns. I Alingsås så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. HT Diamantverktyg tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket HT Diamantverktyg har haft sedan 2001-10-16. HT Diamantverktyg har funnits sedan och 2001-10-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till HT Diamantverktyg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0513-17619.

Alingsås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

HT Diamantverktyg har idag 690606-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för HT Diamantverktyg

Återförsäljare av diamantverktyg ex. kapskivor, borr, slipskivor samt försäljning av slipmaskiner.

I HT Diamantverktyg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjögren, Hans Magnus som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .