Jan-Åke Leandersson

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Alingsås och Jan-Åke Leandersson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jan-Åke Leandersson är ett av dem. Statusen för Jan-Åke Leandersson är att Bolaget är aktivt.

Jan-Åke Leandersson är ett Enskild firma och skapades 1989-05-16. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Alingsås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jan-Åke Leandersson ska trivas.

Jan-Åke Leandersson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Alingsås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Åkeriverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan-Åke Leandersson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Jan-Åke Leandersson och det finns flera verksamheter som är det idag i Alingsås.

Vill man komma i kontakt med Jan-Åke Leandersson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-16647.

.

De som är på något sätt har med Jan-Åke Leandersson är Leandersson, Jan-Åke Valdemar som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jan-Åke Leandersson har 630420-XXXX som sitt organisationsnummer.