WaveCut

Västra Götalands län

Information

611224-XXXX är organisationsnummer för verksamheten WaveCut. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WaveCut är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Alingsås som är den kommunen som WaveCut finns i.

WaveCut har varit registrerat sedan 2001-11-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för WaveCut så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-31.

WaveCut är och det finns flera verksamheter i Alingsås som också är .

Firmatecknare för WaveCut är följande:

Vill ni komma i kontakt med WaveCut så kan ni göra det på telefon genom 031-179390 eller genom brev på följande adress:

Radioprogramproduktion. Inspelning, redigering och sammanställning av program ljud för användning i radio. Utbildning i radioteknik. Utbildning i datoriserad bearbetning av ljud för radio. Bildspelsproduktion. Sammanställning av bild och ljud till diabildspel med en eller flera projektorer. Bildförsäljning. Försäljning av egna bilder för användning i trycksaker tid- ningar.

Det finns olika personer som har en koppling med WaveCut och det är Persson, Sören Hans Ture som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,